Blumaco gefuseerd met Saval Merksem

Welkom op de Blumaco website!

U kan al enkele jaren op deze website zien dat Blumaco, net zoals Saval NV, deel uitmaakt van de SK Fire Safety Group (SKG), een verzameling van bedrijven met elk de specialisatie in brandbeveiliging. Binnen deze groep bedrijven zijn alle soorten van brandbeveiliging terug te vinden, waardoor een unieke combinatie ontstaat van kennis en ervaring waar onze klanten van profiteren.

Reeds op 1 januari 2019 heeft Saval NV de activiteiten van Blumaco Industries overgenomen. Net als Blumaco Industries biedt Saval NV u integrale veiligheidsoplossingen aan. Of het nu producten of service betreft.

Uiteraard hebben we voor de Blumaco Industries organisatie achter de schermen gezocht naar synergiën en efficiencyverbeteringen om de relatie met onze klanten te verbeteren en ze nog beter, vollediger en efficiënter van dienst te kunnen zijn.

Om de serviceverlening naar een nog hoger niveau te tillen hebben we nu na 4 jaar beslist om de activiteiten van Blumaco Industries per 1 januari 2023 volledig te integreren bij SAVAL NV. Dit moet de kwaliteit van serviceverlening ten goede komen en wordt onderschreven door bv. ISO900, VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) en FiSQ (Fire Safety Quality) een kwaliteitscertificaat toegekend aan bedrijven gespecialiseerd in brandbeveiliging.

In het kader van de onderhoudsnormeringen NBN S21-050 voor de blustoestellen en EN671-3 voor de brandslanghaspels is SAVAL NV gecertificeerd als schaal I erkend onderhoudsbedrijf onder respectievelijke goedkeuringsnummers 06/BE/985-Rev0 en 21/BE/4764. Dit betekent dat u wettelijk en verzekeringstechnisch steeds aan de juiste eisen en verplichtingen voldoet!

Tot halverwege dit jaar kunt u nog aanvragen doen via deze website, daarna verwijzen wij u graag door naar de website van Saval Merksem: https://www.saval.be

Met vriendelijke groet,

Philip Scheyltjens
Business Manager

Blog Categorieën